sunnuntai 4. syyskuuta 2016

REISSU OULUSSA

Hejssan! Kävin tällä viikolla Oulussa vähän shoppailemassa ja ajttelin tehdä siitä reissusta myös postauksen. Äsken kun siirsin kuvia kamerasta koneelle, huomasin etten ollut ottanut kuin ihan muutaman kuvan! Harmittaa, etten muistanut ottaa enempää kuvia mutta tässä nyt pari. Tällä kertaa sitten tällainen lyhyt postaus!
 En varmasti ole ainut, joka rakastaa tätä Oulun keskustassa sijaitsevaa vaalenapunaista taloa yli kaiken! Mun talo tulee niiin olemaan tollainen sitten joskus, haha!
 Oulussa kävin myös ensimmäistä kertaa elämässäni Friends & Brgrs:sissä Valkeassa ja kyllä vasrmasti aion käydä uudelleenkin! En ole varmaan missään saanut parempaa asiakaspalvelua taikka syönyt parempaa hampurilaisateriaa! Niiiin hyvää, suosittelen käymään!
 Sain syntymäpäivälahjaksi pitkään himoitsemani kirjan, eli Estelle Maskamen kirjoittaman Dimily -sarjan ensimmäisen osan Rakastan. Ja voin sanoa, että rakastan. Aivan liian koukuttava kirja! Vaikka olenkin ikuinen #potterhead niin voin sanoa, että tuli musta kyllä nyt ikuinen #dimilyhead :kin, haha! Tätä kirjaa siis luin siellä Oulussa aika paljon.. Kun en jaksanut shoppailla, menin istumaan Arnoldsiin, join kahvia ja luin tätä kirjaa. Voiko aikaa paremmin viettää? Ja, onko vapaaehtoisia ostamaan mulle myös ne kaksi muutakin kirjaa tästä kyseisestä sarjasta:D? Wanwantwant.


Sellainen reissu tuli käytyä siis Oulussa! Toivottavasti tykkäsit postauksesta ja nähdään taas!