maanantai 8. elokuuta 2016

TALLINN 2016

Hejssan! Niinkuin olenkin teille jo maininnutkin, me käytiin siis Tallinnassa kesälomareissulla perheen kanssa vähän vajaa kuukausi sitten. Tallinna oli yhtä ihastuttava kuin aina ennenkin ja sinne voisin palata ihan milloin vain uudestaan! Me oltiin siellä siis kaksi yötä ja yövyttiin siis Viru hotellissa. Kuvia tuli räpsittyä aika paljon, joten voisin päästää teidät jo suoraan kuvien kimppuun ja antaa niiden puhua puolestaan! Myöhemin on tulossa myös asukuvia Tallinnasta ja ehkä ostokset, en tiedä vielä. Nyt kysymys kuuluukin, haluatteko nähdä Tallinnan ostokset?
 Tallinnassa rakastan yli kaiken niitä aivan ihania rakennuksia! Voisin ottaa jokaisesta vastaantulevasta rakennuksesta kuvan! Ne värit ja yksityiskohdat ja kaikki Ootteko te samaa mieltä?
 Tallinnassa myös yksi ihana juttu miljoonan muun seassa on ne pienet kujat/kadut joissa mahtuu juuri ja juuri kävelemään Ja kaikki nuo söpöt sisäpihat! Tallinnan vanhassa kaupungissa ison ja ruuhkaisankin tien varrelta löytyy kymmeniä ihania pikkukahviloita ja ravintoloita tällaisilta ihanilta sisäpihoilta!
 Tallinnassa me käytiin myös ensimmäisen kerran Vapianossa! Ensin me oltiin ihan pihalla siitä koko systeemistä, että miten me saadaan ruoat tilattua yms. Mutta ruoka oli taivaallisen hyvää kaikkien mielestä ja mun mielestä se systeemi mikä se nyt ikinä onkaan, oli ihan hauska ja kätevä! Ainakin erilainen kuin muissa.
 Viimeisenä päivänä Tallinnassa me käytiin eiläintarhassa, jonka nimeä en valitettavasti muista, mutta jos tiedätte Tallinnan Rocca Al Mare ison kauppakeskuksen, tämä sijaitsi ihan sen lähettyvillä, joten eläintarhakäynnin jälkeen pystyi menemään kivasti jalan shoppailemaan ihan siihen viereen! En muista kuinka monta eläintä tuolla oli, mutta voin sanoa että monta! Kauniita eläimiä siellä kyllä oli, mutta eläinten aitaukset ja olosuhteet oli todella erilaiset kuin Suomessa, joka vähän kyllä surettaakin. Eläintarhassa meillä kuluikin muutama tunti ihan heittämällä!


Koko reissu oli erittäin onnistunut, mutta tuntuu että aika loppuu aina kesken! Seuraavalla kerralla Tallinnassa haluaisin kyllä kiertää enemmän vanhaa kaupunkia sekä kirkkoja! Paljon tästä reissuta jäi varmasti kertomatta ja kuvia julkaisematta, mutta toivottavasti tykkäsit !♥ 

4 kommenttia:

 1. Voi että miten upea sun blogi on ja nämä kaikki kuvat! <3 Itse kävin Tallinnassa viimeksi talvella, mutta näyttää ihanalta kaupungilta myös kesällä, tuo Vapiano on kyllä hyvä paikka :) Sait uuden lukijan!

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1


  VastaaPoista
 2. En oikein osaa sanoa hämmennykseltäni mitään, mutta 13-vuotias ja postaus on näin hyvin kirjoitettu, huhhuh! Yleensä ikätovereidesi postaukset on täynnä kielioppivirheitä, hymiötulvia ja lyhenteitä - nostan hattua, siulla on tulevaisuutta tällä saralla! :)
  T. Tuleva luokanope/äikänope

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, Tallinna on kyl tosi ihana matkakohde! <3

  VastaaPoista
 4. Teidän reissu on ollu melkein identtinen kun meijän - perheen kesken, kaksi yötä, pyörittiin vanhassa kaupungissa ja käytiin eläintarhassa! Siellä oli oikeesti vähän surettavat olot niillä eläimillä, ja jotkut näytti myös siltä että ei ole hyvä olla );; (ne norsut oli söpöjä♥)

  https://juustopasta.blogspot.fi/

  VastaaPoista