perjantai 12. elokuuta 2016

Linnanmäki 2016

Hejssan! Noniin, tästä se nyt alkaa, nimittäin kouluarki. Aikaiset herätykset, hermoja raastavat läksyt, koeruuhkat ja niiden tuoma stressi sekä lisäksi vielä lukuisat harrastukset.. No ei, kyllähän nuo pitää aikalailla paikkaansa, mutta minusta oli itseasiassa ihan jees palata takaisin koulunpenkille. Omalla tavallaan kaipasin sitä säännöllistä rytmiä elämään, saan nimittäin paljon enemmän päivässä aikaiseksi jos herään aamulla aikaisin. Sekä onhan sitä tosi mukava nähdä kavereita koulussa ja tietysti oppia uutta. No mutta jotain back to school juttuja on luvassa hieman myöhemmin ja tällä postauksella onkin ihan eri aihe kuin koulunkäynti.

Tästä postauksessa ajattelin siis tehdä vähän samanlaisen postauksen kuin edellisestä Tallinna -postauksesta. Tänään aiheena siis Linnanmäki, jossa me käytiin viimekuussa. 
 Yksi mun lempilaitteista oli ehdottomasti Kingi, jossa olen siis käynyt edellisinäkin vuosina. Ykkösenä pysyy varmasti Ukko ja toisena ehkä Kirnu. Tosiaan Kingi on hyvä ja Kieputin on myös tosi kiva! Positiivinen yllätys oli Linnanmäen uusi Linnunrata Extra, joka toimi siis jonkinlaisilla laseilla(?). Siis jos oikein katsoin/ymmärsin, katsoimme koko ajan siis puhelimen näyttöä, mutta en ole kyllä ihan varma, korjatkaa jos se onkin joku muu vekotin. Mutta tosiaan mun mielestä tämä uudistus oli ihan todella siisti juttu, jollaista ei ole varmasti kovinkaan moni ennen kokenut! Jos et ole vielä testannut Linnunrata Extraa niin suosittelen käymään!
 Ou mai gaad kuinka märkä mä oon! Tämä on hieman epätarkka kuva, mutta toivottavasti ei haittaa! Tosiaan ihan viimeisenä me käytiin viisi, VIISI kertaa peräkkäin Vonkaputouksessa. Jonoa ei ollut juuri yhtään, joten aina kerran jälkeen juostiin täysiä suoraan seuraavaan vaunuun. Kyllä muuten ihmetteli työntekijätkin, että miten meillä ei ole kylmä! Onneksi Vonkaputouksen ihan melkein viereltä löytyi kuivain, jossa me käytiin hieman kuivattelemassa lämpimässä puhalluksessa. Meidän piti lähteä heti Vonkaputouksen jälkeen kotiin ettei vilustuta, mutta Tulireki oli juuri sopivasti vielä auki, joten siinäkin tuli käytyä varmaan kolme kertaa ennenkuin me suostuttiin lähtemään, haha!Sellainen oli meidän Linnanmäki reissu! Oletteko te käyneet tänä kesänä Linnanmäellä ja mikä on teidän lempilaite? Toivottavasti tykkäsit postauksesta ja nähdään taas pian!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! :) En oo käyny itse asiassa tosi pitkään aikaan lintsillä, olisi kyllä hauskaa päästä taas joskus sinne!

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoi kuvia sait ainakin otettua! Kyllä itelle tää arkeen palaaminen tuntuu loman jälkeen ihan kamalalle :DD

  http://gotlostinadream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi Vilma!! <3 Piti oikeen silmiä hieraista kun luin ikäsi jostakin, ja tämä siis positiivisessa mielessä :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :) Itse en kuluneena kesänä päässyt käymään Lintsillä, mutta toivottavasti ensi vuonna taas pääsen sielläkin käymään :)

  http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista