tiistai 7. lokakuuta 2014

SYKSYINEN TIISTAI

Moikka! Tosiaan, olin tänään Mintun kanssa koulun jälkeen. Kuvailtiin ulkona ja juteltiin ja sitten mentiin muruseen juomaan talon kaakaot. Kyllä se niin pirisitää kun kylmänä koulupäivänä käy kaverin kanssa kaakaolla kermavaahdon kera! Ja murusessa meidän kanssa oli myös Roosa. Oli taas kerran ihanaa kaakaota. Mä tykkään muuten murusen sisustuksesta tosi paljon! Se on tosi söpö ja leikkisä mut kuitenkin sitten järkevä, mukava ja rento! Sitten käytiin parissa vaatekaupassa ja kirpparilla varaamassa mun rojulle paikka..! Mutta tämmönen päivä tänään, oli tosi mukavaa olla pitkästä aikaa kaverin kanssa kun koulun keskellä en yleensä löydä säännöllisesti aikaa kavereille vapaa-ajalla. 

Mitenkäs teidän tiistai sujui?

-Vilma

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

KUPPIKAKKUKOKKI KOLOMONE

Taas me tavataan. Sunnuntaina fiiliksissä menossa kohti maanantaita... Mutta oon saanut tehdä tästä sunnuntaista erittäin herkullisen. Nimittäin (tittidii), tein kuppikakkuja
 Me hommattiin siis tässä pari päivää sitten Lidl:istä vaaleanpunainen kuppikakkurauta. No, se ei ollutkaan sitten niin yksinkertainen hankinta. Nimittäin niitä ei ollutkaan Kajaaniin Lidl:issä ollenkaan, ei minkään värisenä tai näkösenä. Ja kun mä niiiin halusin sen, niin Lidlin henkilökunta joutu kuljettaa sen Iisalmesta tänne Kajaaniin ja haettiin se sitten täältä Kajaanin Lidlistä meille. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin! Kuppikakkurauta löytyy nyt meiltäkin!
 Ja tänään rupesin siis sitä testaamaan ja sain sillä yllättävän hyviä lopputuloksia.. VAIKKA taikinaa tuli 5 raudallista ainakin.. :-D  Mutta tulipahan kuppikakkujakin sen verran ettei heti lopu..
Ja on siis hyvä vehje ja suosittelen kaikille kuppikakku kolomosille tätä!                            Herkullista sunnuntaita kaikille!

                                             -Vilma