lauantai 30. elokuuta 2014

Happy b-day to me!

Hellou! 17.8 minut kruunattiin synttärisankariksi jippii. Oon nyt sitten vihdoin ja viimein 12 vuotias tytön tyllerö. Eihän se nyt tunnu yhtään erilaiselta olla vuoden vanhempi mutta saan nyt vähän enemmän vapauksia sekä vastuuta. Mutta synttäreille siis tuli yhdeksi yöksi neljä kaveria. Ja aikuisille sitten pidettiin ihan omat kekkerit. Sain lahjaksi kavereilta ihonhoitotuotteita: Ihorasvoja ja kasvonaamioita, sekä sitten vähän kaikkea muuta kivaa! Aikuisilta sain pari lahjakorttia ja rahaa. Molemmat synttärit meni oikein kivasti! Kiitos kaikille jotka saapuivat synttäreilleni!:-)                                               


                                                            Heippa! ♥: Vilma

tiistai 12. elokuuta 2014

Sadepisaroita

Helloou! Tänään oli ihan kunnon "rainyday"! Satoi satoi ropisi koko päivän ja lopputuloksena liikkatunnin jälkeen oli tunkkaiset ja märät vaatteet.. Ei ollut kovin mahtava sää tänään mutta ihan kivoja sadepisara kuvia mä sain kuitenkin aikaseksi! Tässä on jo ollut pari sadepäivää ja välillä on sitten taas ollut aurinkoisia ja hiostavia. Mutta mun mielestä vois jo siirtyä syksyyn, kaipaan niitä tuubihuiveja ja pitkiä vaatteita, entä te?

Mutta nyt mulla ois tarjolla teille näitä sadepisarakuvia!Onko teillä kaikille muuten mennyt koulut hyvin? Kaikilla on jo varmaan alkanut koulut! Kommentoikaa ihmeessä mitä mieltä ootte kouluun paluuseen mieltä!:-)

Tein muuten tässä pari päivää sitten videon johon pääset tästä. Kysykää multa siis kysymyksiä ja vastaan niihin videolla joten nyt äkkiä kysymyksiä tulemaan!:-)


                                

       

                                           Palaillaan seuraavassa postauksessa!

                                                                        Vilma


                                            

lauantai 9. elokuuta 2014

Nyt sitä ollaan sit koulussa...!

Heipparallaa! Sori kun postausta ei oo tullu sitten edellisen jälkeen mutta mulla on ollu niin hässäkkää niitten koiranäyttelyitten jälkeen että en oo postausta kerinnyt tekemään, sori. Näyttelyt meni sanotaanko "ihan ok" Ei pärjänny hirveen hyvin mutta Urho sai sertin ja oli ekana päivänä PU3 ja Sulo oli ekana päivänä PU5. Toisena päivänä sitten meni huonommin. Sitten kun alettiin lähtemään sieltä parkkikselta/majoituspaikalta, niin meidän auto ei lähteny käyntiin. Siinä sitte meidän naapuriauton mies tuli kattoo että missä se vika oli :-D päästiin kuitenkin siitä parkkikselta puolen tunnin sisään ajelemaan Matkukseen, hyvä niin.

Käytiin Ikeassa ja kävin ihan pikapikaa siellä itse "kauppakeskuksessa". Mutta nyt ei tuu ostosten esittelyä koska ei ne mitenkään erikoisia ollut, ja tulee varmasti näkyviin postauksiin, joissa voin kertoa mistä on ja paljon maksoi:-)

Mutta nyt koulunpenkille on palattu! Mulla alko koulu 7.8.14. Millon teillä alko? Alkoko teillä koulu aikasemmin tai myöhemmin, ja miten teidän koulu on ruennut sujumaan? Mulla ihan hyvin! Ei siitä varmaan sen erikoisempaa. Ens viikolla varmaan pääsen kunnolla raiteille muutenkin:-)

Nyt hieman kuvia Kuopiosta ja muista kuvista mitä otin tänään


  Käytiin syömässä Kuopion keskustassa ja muistaakseni sen ravintolan nimi oli Kreeta, oli tosi hyvää ruokaa!
                                                                    Banana split
                                                                          OOTD

                                                                          ♥:Vilma

perjantai 1. elokuuta 2014

Quality time

Moikka! Mulla ei oo ollu hirveenä aikaa olla kavereitten kaa ja se ärsyttää mua ihan sikana.. Tai siis on mulla ehkä ollu aikaa mut kavereilla ei, ja ollaan menty aina ristiin. Nyt kuitenkin 30.7 pääsin parhaalle kaverille yöksi jess. Meidän piti käydä picnikillä ja telttailemassa tässä kesälomalla kun kaikilla ois ollu aikaa mut ei siitä sitten loppujenlopuksi mitään tullut. Nyt kuitenkin pääsin Mellulle yöksi ja oli ihan hillittömän hauskaa! Miten kaverit voi tehdä niin iloiseksi? Onko teillä joitain ihania kavereita jotka saa hymyilemään aina?  Mutta me siis kuvailtiin sitten Mellun kanssa ja oltiin me sitten vielä Mintun ja Jennyn kanssa.

Mutta niinkun otsikosta näkyy, nää kaks päivää oli laatuaikaa, en ollu varmaa nauranu koko kesälomana noin paljoa :-D Ja meidän piti käydä katsomassa se Tähtiin kirjoitettu virhe- leffassa mut mun pitikin sitten lähtee kotiin koska me lähdetään tänään koiranäyttelyihin Kuopioon! 

Oon oottanu kauan et millon me päästään taas Kuopioon ja Matkukseen ja nyt me sitten mennään! Mennään siis KV- näyttelyihin kaheksi päivää. Ne on kolme päivää mut me ei tiietty et äiti sais sen kolmannenkin päivän vapaaksi niin ei keritty ilmottautua kolmeksi päiväksi:-/ No, mutta lähetään jo tänään ajamaan ja huomenna sitten eka näyttelypäivä! Pitäkää peukkuja pojille!:-)

Mutta nyt kuvia mitä Mellun kaa otettiin!

                                                         Rakkaudella: Vilma♥