keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

beautiful day & flea market finds


Hjellou! Täällä oli aivan ihana päivä tossa toissapäivänä! Asteita oli ihan hurjasti ja vesi oli kuin linnunmaitoa! Älytöntä! Mutta nyt kun tätä postausta teen, ulkona on asteita 17 ja aurinko ei malta esittäytyä.. Mutta tää oli hyvä päivä postauksen tekemiseksi. 

Kävin siis kirpparilla ja sieltä tarttui mukaan yhteensä 4 ostosta. En harrasta kirppareilla käyntiä enkä ole käynyt niissä kuin ehkä kerran (?) Eilen kuitenkin päätin lähtä kirppareille seikkailemaan veljen ja serkun kanssa. Innostus sinne lähtemisestä tuli blogeista! Useat bloggaajat löytää vaikka mitä ihanaa sika halvalla! Täällä meilläpäin ei vaan oo niitä radiokirppiksiä ja mitä muita niitä nyt onkaan, mutta mulle tarttui mukaan silti muutama juttu! Kaikki niistä oli hyvässä kunnossa mutta ihan varuilta ne kannattaa pestä ennen käyttöä. Anteeksi että muutamat kuvat ovat eri kokoisia!
                                Käyttämätön mekko 6e (enkä tiedä mistä kaupasta oikeasti)

                                                                 neuletakki 2e (h&m)

         Neulepaita 1e (gina tricot, kuvat on erivärisiä mut jälkimmäinen on oikean värinen)
                                                                         Tarjotin 7e
                  Nää ei ollu kirpparilta vaan citymarketista mutta kappaleelta olivat siis 3,90


                                                                                  : Vilma

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Bubble

Moiksis! Tää mun postailu ei näytä olevan se "pari kertaa viikossa" vaan kerran kolmessa viikossa ja sitä pahoittelen ihan kauheesti ensinnäkin.. Juu eli meillä oli internet yhteys katkoksissa oman tyhmyyden takia, jonka ansiosta postauksia ei ole näkynyt. Olisin siis tehnyt ainakin ennen sitä meidän Tallinnan matkaa videon että postauksen ihan vaan ilmoittaakseni mutta kun mikään internet yhteys ei toiminut, ei sitten millään..Nyt ollaan se saatu pelaamaan ja maailma voi hyvin!☻

 Mulle on tullut pari lukijaa muuten lisää sillä aikaa kun postausta ei ole tullut, kiitoksia sinne teille, ja toki kaikille muillekin ihanille jotka jaksaa mun blogia vieläkin pitää silmällä! Mulla ois tulossa kans my day videolla joten sitä odotellessa, koska editointi saattaa hiukan kestää, ellen sitten istu koneella kun ulkona on 25astetta lämmintä. Nää ilmat on ainakin täällä suosinut meitä erittäin hyvin! Tuonnehan ihan paahtuu, huhhuh, toivottavasti teilläkin on ollut hyvät kelit!


Tallinnasta tulee luultavasti kans videoo mutta en oo ihan varma tuleeko se ennen vai jälkeen my day:tä joten se jää nähtäväksi. Mutta kuvia tulee joka tapauksessa Tallinnasta mutta ei tässä postauksessa. Mutta ihan yleisesti voin kertoa että lyhyt, mutta antoisa reissu meni oikein hyvin kaikin puolin! Mutta nyt mulla oisi hieman kuvia siltä ajalta kun Mellu oli meillä yötä ja sitä rataa..

                                                   Me näemme seuraavassa postauksessa..


                                                                      high heart: Vilma♥